شوربة السمك و القمرون

شوربة السمك و القمرون

 المقادير:

سمك

قمرون

بوارو

شعرية (سفة)

ضامة بنة السمك

صلصة السمك

زبده

ملح

ابزار

الطريقة:

نقطع البوارو قطع صغيرة و نضعه في طنجرة مع شويه زبده و ملح و ابزار


نضيف له قطع السمك (استعملت سمك الراية)


ثم نضيف له الماء و نتركها على النار حتى يطهى السمك
بعد ما يطهى السمك نزيله من الطنجره و نفتته و نحتفظ بالطنجرة على النار

 نعيد السمك إلى الطنجرة و كروفيت منقى و شوية شعرية (سفة) و ضامة بنة السمك و شويه من صلصة السمك

و نترك الكل حتى يطهى

 نعيد السمك إلى الطنجرة و كروفيت منقى و شوية شعرية (سفة) و ضامة بنة السمك و شويه من صلصة السمك

و نترك الكل حتى يطهى


ألف صحة




أحدث أقدم