المقادير:
سمك
قمرون
بوارو
شعرية (سفة)
ضامة بنة السمك
صلصة السمك
زبده
ملح
ابزار
الطريقة:
نقطع البوارو قطع صغيرة و نضعه في طنجرة مع شويه زبده و ملح و ابزار
نضيف له قطع السمك (استعملت سمك الراية)
ثم نضيف له الماء و نتركها على النار حتى يطهى السمك
بعد ما يطهى السمك نزيله من الطنجره و نفتته و نحتفظ بالطنجرة على النار
نعيد السمك إلى الطنجرة و كروفيت منقى و شوية شعرية (سفة) و ضامة بنة السمك و شويه من صلصة السمك
و نترك الكل حتى يطهى
نعيد السمك إلى الطنجرة و كروفيت منقى و شوية شعرية (سفة) و ضامة بنة السمك و شويه من صلصة السمك
و نترك الكل حتى يطهى